Frosty Salted Caramel IJskoffie

Porties: 1 glas
Bereidingstijd:
5 minuten
Benodigdheden
  • 1 groot glas

Wil jij een keer iets speciaals maken van je ijskoffie? Volg dan dit recept om binnen een handomdraai een heerlijke Frosty Salted Caramel ijskoffie op tafel te kunnen zetten. In dit ijskoffie recept leggen wij je graag uit hoe je zelf je D.E Ice Cappuccino kunt omtoveren tot een heerlijke Frosty Salted Caramel ijskoffie.

Ingrediënten

  • 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino
  • 20 ml karamelsiroop (Douwe Egberts karamelsiroop is te vinden in het koffieschap)
  • Slagroom
  • Karamelsaus
  • Snufje zeezoutvlokken

Bereiding

  1. 01

    Schenk 20 ml karamelsiroop in een glas en schenk de ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino erbij.

  2. 02

    Spuit een grote toef slagroom op de ijskoffie.

  3. 03

    Garneer het geheel met wat karamelsaus.

  4. 04

    Strooi hier enkele zeezoutvlokken over. De Frosty Salted ijskoffie is klaar om te serveren!

D.E Nieuwsbrief