Deze Heavenly Hazel is een heerlijke koffiecreatie om jezelf lekker mee te verwennen!
10 ml hazelnootsiroop. Voeg als eerste ongeveer 10 ml hazelnootsiroop toe aan de middelgrote mok. De hazelnootsiroop zorgt ervoor dat je een heerlijke licht zoete koffie creëert.
Zet een espresso. Als volgende stap zet je een kopje verse Douwe Egberts Espresso, van 30 ml. Voeg deze espresso toe aan de hazelnootsiroop in de mok. Wil je liever een sterkere Heavenly Hazel? Voeg dan een dubbele espresso toe!
Voeg warme melk toe. Schuim de melk op en vul de mok tot net onder het randje, om ruimte te houden voor slagroom. Tip! Heb je geen stoompijpje? Dan kun je ook een steelpan of een melkopschuimer gebruiken.
Slagroom. Bij stap 4 van de Heavenly Hazel, voeg je de slagroom toe. Heb je niet zo'n slagroomapparaat? Dat maakt niet uit! Haal een slagroombusje of maak lekker vers geklopte slagroom.
Hazelnoot krokantjes. Bij de afronding van de Heavenly Hazel strooi je wat hazelnoot krokantjes over de slagroom. En zo maak je de Heavenly Hazel uit het D.E Café!