Latte Caramel Truffels met verwenkoffie

Bereidingstijd:
30 minuten + 5 uur wachttijd
Benodigdheden
  • Bakplaat bekleed met bakpapier
  • Bakje

Deze Latte Caramel Truffels met Verwenkoffie zijn altijd lekker voor bij een kopje koffie. Je maakt ze gemakkelijk met onze D.E. Latte Caramel Verwenkoffie en daarna genieten maar!

Ingrediënten

  • 2 zakjes D.E Latte Caramel Verwenkoffie
  • 125 gram slagroom
  • 175 gram pure chocolade
  • 20 gram roomboter
  • karamel hagelslag
  • zonnebloemolie

Bereiding

  1. 01

    Breng de slagroom aan de kook, zet dan de hittebron uit.

  2. 02

    Voeg de chocolade in stukjes toe aan de hete slagroom.

  3. 03

    Laat het 5 minuten staan. Roer daarna door tot het een egaal mengsel is.

  4. 04

    Voeg de roomboter en de zakjes Latte Caramel toe en roer tot de boter gesmolten en opgenomen is.

  5. 05

    Laat het ganache mengsel ongeveer 3 uur afkoelen op het aanrecht.

  6. 06

    Laat ze een nacht (of minimaal 2 uur) opstijven in de koelkast.

  7. 07

    Rol balletjes van de ganache doppen.

  8. 08

    Doe de karamel hagelslag in een bakje en rol de truffels door de hagelslag.

  9. 09

    Bewaar de truffels bij voorkeur in de koelkast.

D.E Nieuwsbrief